De Eetkamer restaurant in Vreedenhoff

Kom gezellig en voordelig eten in Vreedenhoff. Vreedenhoff heeft sinds 22 april 2017 haar eigen restaurant. Om de gezelligheid voor onze bewoners in huis te vergroten is jong en oud van harte welkom. Op maandag, donderdag en zaterdag wordt er een drie gangenmenu geserveerd voor slechts €8,50. Gastvrijheid en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Als het weer het toe laat kan lekker in de binnentuin gegeten worden.

U kunt reserveren tot uiterlijk 12.00 uur op de dag dat u komt eten via tel: 026-3846500. Het menu inzien en reserveren kan ook via de website van Enjoy & Learn. U kunt kiezen uit twee menu’s en eventuele dieetwensen opgeven. De deuren van het restaurant gaan open om 16.30 uur. Tot 19.00 uur bent u van harte welkom en kunt u binnenlopen om aan te schuiven in het restaurant. Rond 20.30 uur sluit het restaurant.

Het menu en de gasten worden verzorgd door medewerkers van Enjoy & Learn van Kumar Poot. Enjoy & Learn is een restaurant/keuken annex opleidingsinstituut op de Geitenkamp. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid tot kok, gastheer en gastvrouw.