Appartementen

Verschillende typen appartementen

Vreedenhoff heeft meerdere woonetages met diverse types appartementen. Een aantal daarvan heeft een balkon. Zij verschillen in indeling, grootte en ligging.

Aan de Parkzichtkant (zijde kant Velp) wonen vooral mensen met een lichamelijke of psychische zorgvraag. De woonetages van de Driehoek (zijde kant Arnhem centrum) zijn in 2017 verbouwd. Ze zijn speciaal ingericht voor mensen met een dementieproblematiek waarbij nog geen sprake is van dwaalgedrag. Is het veiliger dat dementerenden niet meer vrij door het gebouw kunnen bewegen dan kunnen zij wonen op de Woonafdeling Dementie. 
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Ook als u nog geen zorgpakket heeft geregeld, kunt u hiervoor al een afspraak maken.
 
U bent helemaal vrij om uw appartement naar eigen smaak in te richten. Met uw eigen meubels en spulletjes om u heen zult u zich er snel thuis voelen.

Wachttijden / wachtlijsten:

Het is buitengewoon moeilijk om op onze website dagelijks de actuele stand qua wachttijden / wachtlijsten weer te geven. Wilt u weten welke wachttijden gelden voor de verschillende gebouwdelen binnen Vreedenhoff  en/of voor onze service-flat Nijenstede, dan kunt u te allen tijde contact op nemen met onze cliëntadviseur, Karin Hofman. U kunt haar van maandag t/m donderdag bereiken via tel.nr. 026-3846500.
De wachttijden voor de verschillende appartementen in Vreedenhoff verschillen per gebouwdeel. Voor het gebouwdeel Driehoek (pyscho-geriatrische zorg) bedraagt de wachttijd minimaal één maand. Voor de gebouwdelen Parkzicht en Zaagtand bedraagt de wachttijd vaak minimaal één maand.

Indeling appartement:

  • Entree: kitchenette met koelkast en magnetron
  • Natte ruimte: toilet, douche, wastafel 
  • Zit/slaapgedeelte: één of meerdere vaste kasten, TV-, telefoon- en radioaansluiting, alarmeringssysteem.

Overal binnen Vreedenhoff heeft u de beschikking over gratis WIFI. 

U kunt in een appartement van Vreedenhoff wonen met of zonder verwijzing voor zorg.

Bij voorzieningen leest u wat Vreedenhoff u nog meer te bieden heeft.

In het fotoalbum vindt u enige voorbeelden van appartementen

Seniorenwoningen rond Vreedenhoff

Op het terrein van Vreedenhoff zijn verschillende appartementencomplexen. Hier kunt u zelfstandig wonen. Mocht u thuiszorg ( huishoudelijke hulp en/of verzorging of verpleging) nodig hebben, dan is dit snel geregeld via ons planbureau voor thuiszorg

  1. Nijenstede, met 24 appartementen. Deze zijn vooral bedoeld voor ouderen met een lichte zorgvraag vanaf 75+
  2. Tuinstede, via een overdekte gang verbonden  met Vreedenhoff. In dit complex zijn 48 seniorenappartementen gevestigd voor 55+. U kunt de woningen rechtstreeks via Vivare huren.
  3. Daarnaast zijn er nog woningen in Ernst Casimir en Sacre Coeur. Verhuur en verkoop van deze woningen gaat niet via Vreedenhoff maar natuurlijk kunnen bewoners uit deze complexen gebruik maken van thuiszorg of huishoudelijke hulp van Vreedenhoff

Plattegronden

Bekijk de pagina plattegronden voor informatie over de grootte en indeling van de verschillende appartementen 
 

 

 

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.