Contact

Meer informatie? Kennismaken?

Wij beantwoorden graag uw vragen. U bent bovendien van harte welkom voor een oriënterend gesprek of een kennismakingsbezoek. Dit kan ook als u nog geen indicatie heeft. 

Telefonische bereikbaarheid 

Tussen 8.30 en 19.15 zijn wij telefonisch bereikbaar via de receptie op nummer 026-3846500. Buiten deze uren wordt u doorgeschakeld naar één van onze zorgteams.

Mailen kan natuurlijk ook:

U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Hoe meer achtergrond informatie u geeft hoe gerichter wij u kunnen helpen. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. 
U krijgt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen antwoord.

Heeft u tips of opmerkingen over deze website: wij horen die graag via het contactformulier of vraag telefonisch naar de webredacteur.

Adres

Esperantolaan 2
6824 LV ARNHEM 

Bezoek

Bewoners mogen op ieder gewenst moment bezoek ontvangen. De receptie is elke dag van 8.15-19.15 bemenst. Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van de intercom.

Bereikbaarheid en parkeerbeleid 

Vreedenhoff is zowel per openbaar vervoer als met eigen vervoer uitstekend te bereiken. Gezien de beperkte parkeergelegenheid rondom Vreedenhoff geniet het de voorkeur met openbaar vervoer Vreedenhoff te bezoeken. Er is een bushalte voor de deur en het treinstation bevindt zich op ca. 7 minuten loopafstand. 

Hieronder vindt u de routebeschrijving:

 

Maak gebruik van het contactformulier: 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. 

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.