Het gebouw en de omgeving

Mensen ontmoeten

Binnen Vreedenhoff zijn heel veel mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten voor een praatje of een activiteit.

Veel etages hebben een gezellige zithoek of -kamer, waar bijvoorbeeld samen koffie gedronken wordt en waar mensen samen kunnen eten.
Bij de hoofdingang is een zitje met een leestafel.
In het gezellige grand café De Rotonde wordt gratis koffie en thee geschonken.

Er zijn 2 grote zalen voor gezamenlijke activiteiten. Hier worden bijvoorbeeld muziek-, film- en bingomiddagen georganiseerd. Er worden kerst- en andere feestdiners verzorgd of kledingbeurzen gehouden. Voor de dagelijkse boodschappen is er onze huiswinkel. Naast de kapper zijn er nog heel veel andere voorzieningen in huis.
 
Voor mensen met ernstige dementie hebben wij een aparte afdeling om te voorkomen dat zij gaan (ver)dwalen.

Midden in het groen

Vreedenhoff ligt tussen 4 prachtige parken. In onze zonnige tuin dartelen geitjes en kunnen tuinliefhebbers planten verzorgen of in de moestuin helpen. In park Presikaaf is de kinderboerderij en een theehuis te bezoeken. In park Sacré Coeur vindt u kunstwerken en vijvers. Ook een tuincentrum met restaurant voor een klein hapje of een kop koffie met gebak is dichtbij.
 
Een frisse neus halen gaat dus heel makkelijk. Gaat u niet graag meer de deur uit, dan kunt u een rondwandeling maken in het hart van Vreedenhoff. Ook erg fijn als het regent !

 

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.