Logeren

Logeren

Vreedenhoff biedt twee mogelijkheden voor logeren: voor cliënten die beschikken over een Wlz-indicatie en die normaal gesproken zorg thuis ontvangen en voor naasten (familie/vrienden) die graag tijdelijk in de nabijheid van een bewoner willen verblijven.

Logeren voor cliënten met een Wlz-indicatie

Vreedenhoff herkent de zware belasting van mantelzorgen en wil bijdragen aan tijdelijke ontlasting door middel van een logeeraanbod. Wij bieden de mogelijkheid tot logeeropvang voor cliënten die beschikken over een Wlz-indicatie en die zorg thuis ontvangen.
 
Wij hebben hiervoor een appartement ingericht, voorzien van alle gemakken. Het is een ruim sfeervol aangekleed appartement met volledig ingerichte keuken (koelkast, magnetron, spoelbak, senseo, waterkoker, servies en bestek), zitje met radio/televisie, relaxfauteuil, hoog/laag bed, hangkast, verlichting, gordijnen en bad- en linnengoed.

Logeermogelijkheid voor naasten (familie/vrienden)

Vreedenhoff hecht waarde aan de betrokkenheid van naasten en andere betrokkenen bij onze bewoners. Zo kan het zijn dat u een keer wil blijven logeren, met of zonder aanvullende voorzieningen zoals het gebruiken van de (warme) maaltijd. Vreedenhoff wil hier graag in voorzien met een arrangement. Afhankelijk van uw specifieke wensen rekenen wij hier een klein bedrag voor van € 35 – € 50 per nacht. Het overnachten bij de bewoner op de kamer is gratis, behoudens aanvullende voorzieningen.

Onze cliëntadviseur kan u meer vertellen over de mogelijkheden. U kunt haar bereiken via het algemene nummer: 026-3846500.

Huisregels

Samen wonen vraagt om leefregels. Klik voor onze huisregels