200 jaar levenservaring in één tent

maandag 18 juli 2016

Bewoners van Vreedenhoff konden weer eens net als vroeger naar de camping. Mevrouw Zewald ( ruim 100), mevrouw Proot( bijna 100) en meneer Wiersma brachten een nachtje door in een tent
Voor mevrouw Zewald was dit de eerste keer in haar leven: " daar heb ik honderd voor moeten worden !"Mevrouw Proot genoot met volle teugen "' ik vind het fantastisch dat ik dit nog mee heb mogen maken. Ik weet niet of dat nog ooit het geval zal zijn".

Pootje badende tachtig plussers.
De binnentuin van woon-, zorg en activiteitencentrum Vreedenhoff was omgetoverd in een camping. Aan alle details was gedacht, zelfs een kinderbadje ontbrak niet. Tachtig plussers waren blij dat ze hier even konden pootje baden om verkoeling te zoeken.

Heel programma
Na een ijsje op het terras en een wijnproeverij werd genoten van een uitgebreide barbecue. Natuurlijk werd er lekker nageborreld. De meeste bewoners gingen terug naar hun eigen kamer maar de stoersten onder hen kozen voor hun bed in de tent. Ze hebben goed geslapen en konden daarna aanschuiven aan een ontbijt in de frisse ochtendlucht. Vervolgens maakten ze nog een bustochtje in de omgeving, waarbij o.a. het nieuwe station werd bewonderd.

Bekijk het fotoalbum camping Vreedenhoff

Omroep Gelderland op bezoek bij de camping

De Gelderlander: Camping bij Vreedenhoff

De Linda beloont campinginitiatief met taart
 

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.