Bewoners Vreedenhoff sprinten mee met Dafne Schippers

donderdag 29 december 2016

Op woensdag 28 december hebben zo'n 40 bewoners een bijzondere middag meegemaakt. 

De Nederlandse Spoorwegen had ons uitgenodigd om mee te reizen met de eerste feestelijke rit van in totaal twintig nieuwe sprinters. 
Deze nieuwe treinstellen zijn bij uitstek geschikt voor oudere mensen en mensen met een beperking. De lage vloer in combinatie met een uitschuifbare treeplank maakt het treinstel gemakkelijker toegankelijk.

Nederlands bekendste sprinter Dafne Schippers en de dames van het Nederlands estafetteteam waren ook uitgenodigd, samen met ontzettend veel pers. 
We arriveerden met een bus onder speciale begeleiding van de NS op Centraal Station Arnhem voor een feestelijk ontvangst met een hapje, drankje en een corsage voor iedereen. Dit alles onder het 'toezicht' van verschillende fotografen en vijf cameraploegen. 

De nieuwe trein vertrok rond 14.00 uur om een halfuur later aan te komen op station Wijchen. In de trein zijn een aantal bewoners met Dafne Schippers op de foto gegaan en er zijn verschillende bewoners geïnterviewd door Hart van Nederland en verschillende kranten. 
De bewoners hebben het er vandaag nog volop over en geven aan dat ze de dag van hun leven hebben gehad. Daar doen wij het uiteraard voor! 

Wij willen via deze weg nogmaals de Nederlandse Spoorwegen bedanken voor deze bijzondere middag en de mooie plant die wij na afloop overhandigd hebben gekregen!

Onderstaande lijst geeft een aantal links weer van de nieuwsberichten en de uitzendig van Hart van Nederland. U kunt hier klikken voor het fotoalbum.

Hart van Nederland
RTV Utrecht
AD.nl
NOS.nl
de Gelderlander
 

 

 

 

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.