Eten verbroedert !

zaterdag 17 september 2016

Een gemêleerd gezelschap genoot vrijdagavond in Vreedenhoff van een culinaire bijeenkomst met kookdominee Han Wilmink. Aanwezig waren ruim 60 vertegenwoordigers van diverse christelijke organisaties en ouderenbonden uit Arnhem, bewoners, contactpersonen en medewerkers.

Christelijke roots

Woon-,zorg- en activiteitencentrum Vreedenhoff neemt als christelijke instelling een eigen plaats in binnen de ouderenzorg in Arnhem. Vreedenhoff wil de banden met de kerken (die 174 jaar geleden Vreedenhoff ook hebben opgericht) en christelijke organisaties in Arnhem graag warm houden.
Een gemixte tafelschikking en het saladebuffet zorgden voor geanimeerde gesprekken en bijzondere ontmoetingen tussen de aanwezigen met verschillende achtergronden.

Dé Kookdominee van Nederland

Dit keer koos ds.Han Wilmink, dé kookdominee van Nederland, als thema de Amish. Alle gerechten waren geïnspireerd op de tradities van deze vredelievende orde in Amerika. Wilmink vertelde tussen de gerechten door enthousiast over hun gewoontes en hun roots.

Het team van Wilmink werd bij de bereiding en het uitserveren geholpen door medewerkers, vrijwilligers en de studenten die in Vreedenhoff wonen.
Ds. Han Wilmink heeft inmiddels meerdere kookboeken op zijn naam staan en is al veelvuldig op radio en televisie verschenen.
 

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.