Sinterklaas verrast

maandag 05 december 2016

Vandaag werden we vereerd met een bezoek van de Goed Heiligman. Enkele bezoekers verrasten hem met een zelfgemaakt gedicht. Nadat alle stemmen geteld waren werd een witte Piet toch ook behoorlijk zwart geschminkt.
Na een zoektocht door de Pieten naar letters, werd de nieuwe naam van het huiskrantje bekend gemaakt: Vreedenhoff nieuws heet voortaan Vreedenhoff Venster. Het blad is bedoeld om bewoners en mantelzorgers een blik in huis te laten werpen, maar het biedt ook de gelegenheid onderwerpen die Vreedenhoff van buitenaf raken naar voren te laten komen.

Sint vervulde enkele door de bewoners ingediende wensen. Zo kreeg een bewoonster alvast een mini-airbornvlag met de belofte dat de lustrumcommissie er alles aan zal doen om een groot exemplaar in huis te halen. Mevrouw Proot die afgelopen zomer op onze camping het liefst op een strozak had geslapen mocht alsnog op een baal gedroogd graan plaatsnemen. Een zaal vol bewoners zong vrolijk liedjes mee en liet zich de speculaas, banketletters en pepernoten lekker smaken.

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.