Vreedenhoff, Insula Dei en Regina Pacis nodigen u van harte uit tijdens de Open Dag

dinsdag 14 maart 2017

Vreedenhoff, Insula Dei en Regina Pacis nodigen u van harte uit tijdens de Open Dag in de Week van Zorg en Welzijn. De drie zorginstellingen hebben gezamenlijk een informatief en leuk programma opgezet om u te informeren over zorg, wonen, welzijn alsook over het werken in de zorg en opleidingsmogelijkheden. Er is zelfs de mogelijkheid om via een huifkar naar de drie verschillende instellingen gebracht te worden tussen 12.00 – 15.00 uur. Bezoekt u de drie zorginstellingen, dan ontvangt u een leuke goodybag. Verzamel hiervoor bij iedere zorginstelling een puzzelstukje.

We zien u graag zaterdag 18 maart a.s. tussen 10.30 - 15.30 uur!

Vreedenhoff
Open Dag en Lentemarkt
Zaterdag 18 maart
(10.30- 15.30 uur)

Vreedenhoff organiseert van 10.30 – 15.30 uur een open dag gecombineerd met een Lentemarkt.

Er zijn allerlei kraampjes waar u leuke paasartikelen kunt kopen. Ook kunt u taarten, saucijzenbroodjes, poffertjes en kroketten kopen. De poffertjeskraam is er van 13.00 – 15.00 uur.

De gehele dag zijn er medewerkers aanwezig die informatie geven over Zorg, Wonen, Welzijn en (vrijwilligers)werken bij Vreedenhoff. Voor informatie over zorg en voorzieningen in uw thuissituatie kunt u de gehele dag terecht bij de coaches van Wijkteam Arnhem Noord Oost.

Insula Dei
Open dag
Zaterdag 18 maart
(vanaf 10:30 tot 15:30)

U wordt verwelkomd bij de receptie door onze medewerkers en ontvangt daar een van de drie puzzelstukken. U wordt ontvangen met koffie/ thee met een lekkernij. In het restaurant is de kok bezig met het bereiden een proeverij. U kunt daar proeven waar onze keuken toe in staat is. We bereiden onze maaltijden van biologische streekproducten. Als u dat wilt kunt u meegaan met de rondleidingen door het huis. In het restaurant draait een film die een goede impressie geeft van wat u in ons huis kunt beleven. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen. Als u onze locatie bezoekt nadat u bij Vreedenhoff en Regina Pacis bent geweest en u kunt de drie puzzelstukken laten zien ontvangt u een tas met informatie en verschillen leuke verassingen.

Er is informatie over het wonen bij Insula Dei, het werken en opgeleid worden bij Insula Dei en vrijwilligers werk bij Insula Dei. Aan het eind van uw bezoek zijn wij blij met onze kennismaking met u en wensen wij u nog een fijne dag en misschien zien we elkaar later weer eens.

Regina Pacis, zorglocatie van Attent Zorg en Behandeling
Open dag “Toegepaste techniek in de zorg”
Zaterdag 18 maart
Locatie: Regina Pacis, Velperweg 158 in Arnhem
Tijd: 10.00- 15.00 uur

Op 18 maart is er een open dag bij Regina Pacis waar u, via een uitgezette route, door een deel van Regina Pacis geleid wordt. Langs deze route zijn tal van demonstraties te zien in het kader van ‘’Toegepaste techniek in de zorg’’.
Kom fietsen door het landschap op revalidatie, test uw  kennis op de brain-trainer en maak kennis met speciale rolstoelen zoals de duo-scootmobiel. Ook zal onze keuken zich presenteren met lekkere hapjes. Interesse in loopbaanmogelijkheden bij Attent Zorg en Behandeling? Tijdens de open dag is een stand met informatie over opleidingsmogelijkheden en openstaande vacatures binnen Attent Zorg en Behandeling. U bent van harte welkom in één van de mooiste verpleeghuizen in Arnhem en omstreken.

We zien u graag de 18e!

 

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.