​Vreedenhoff viert 175ste verjaardag

dinsdag 10 oktober 2017

Alle bewoners van vreedenhoff waren vandaag een beetje jarig. Na een feestelijk ontbijt op de kamer kon iedereen, voorzien van een geurende corsage, aan de koffie met gebak.

Daar reikte directeur Wout Oldhoff aan de  heer Ton Verhaaf de eerste glossy ‘175 jaar Vreedenhoff’ uit. Naast een terugblik op de geschiedenis en recente activiteiten en interviews, zijn daarin ook inburgeringstips van de heer Verhaaf te vinden. De tip die Wout het meeste aansprak was: ‘wees gewoon jezelf, iedereen hier heeft wel wat’.

Reeks van activiteiten (zie fotoalbum)
Sommige bewoners vonden de koude schotel die die middag door de leerlingen van Enjoy en Learn werd geserveerd wel een heel bijzonder feestmaal. Veel dames lieten zich later op de dag verwennen in de ‘beauty salon’ als voorbereiding op hun avondje uit naar het GOOG (Gelders Opea en Operette gezelschap).

En zo kwam een eind aan de reeks van extra activiteiten in 2017, die begon met muziek op de kamer en  het vervullen van wensen van bewoners. Daarnaast waren er oa nog bijzondere lezingen in het wetenschapscafé, een uitbundig optreden van Willeke Alberti en een reis in de tijd naar de jaren vijftig en de opening van de eerste Old School van Nederland

Omroep GLD bericht over feestdag
 

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.