Plattegronden

Wonen in Vreedenhoff

In Vreedenhoff zijn 3 woonafdelingen met een eigen indeling.
De oppervlakte en indeling is per woonafdeling hetzelfde, maar om precies te weten wat links en rechts zit hebben we verschillende plattegronden opgenomen.

Om de plattegronden op uw computer te bekijken en/of uit te printen heeft u de Adobe Reader nodig. Als dit niet op uw computer is geïnstalleerd, klik dan hier voor het (gratis) downloaden van de Adobe Reader.  U kunt de plattegronden ook opvragen via de cliëntadviseur.

De Driehoek

De 1-persoonsappartementen op de afdeling Driehoek, hebben een oppervlakte van 27 m2. De appartementen beschikken bijna allemaal over een eigen balkonnetje. Het uitzicht is over de voortuin en de Velperweg of de achtertuin van Vreedenhoff. Deze appartementen zijn geschikt voor bewoners met een ZZP 4,5 en 7 en GGZC 3 t/m 5.

Plattegrond Driehoek Velperweg
Plattegrond Driehoek tuinzijde

Verder zijn er ook echtparenappartementen op de Driehoek, deze appartementen hebben een oppervlakte van ongeveer 40 m2. In echtparenappartementen is een aparte woon- en slaapkamer.
Plattegrond echtparenappartement 085, 189, 289
Plattegrond echtparenappartement 373,071,076
Plattegrond echtparenappartement 466, 467,

Parkzicht

De 1-persoonappartementen op de afdeling Parkzicht hebben een oppervlakte van 37 m2. De appartementen hebben een uitzicht over de Esperantolaan/park of de achtertuin genaamd 'Het SonneVeld'. Deze appartementen zijn geschikt voor bewoners met een ZZP 4 t/m 7.

Plattegrond Parkzicht tuinzijde
Plattegrond Parkzicht Esperantolaan

Zaagtand

De 1-persoonsappartementen op de afdeling Zaagtand hebben een oppervlakte van 37m2. Alle appartementen hebben uitzicht op de Esperantolaan/Velperweg. Deze appartementen zijn geschikt voor bewoners met een ZZP 4 en 6.
Plattegrond Zaagtand.

Wonen nabij Vreedenhoff

Nijenstede

Appartementencomplex 'Nijenstede' ligt naast het hoofdgebouw en bestaat uit 24 appartementen, die allemaal meerdere kamers hebben. De appartementen zijn bedoeld voor ouderen die geen of een lichte mate van zorg nodig hebben. Thuiszorg wordt door Vreedenhoff geleverd
Plattegronden Nijenstede (1 document)

Tuinstede

Naast Vreedenhoff  zijn 48 senioren woningen gesitueerd. Dit complex is door een overdekte gang verbonden met Vreedenhoff.  De bewoners van de seniorenwoningen kunnen gebruik maken van de faciliteiten die Vreedenhoff biedt, zoals thuiszorg, maaltijden, bezoeken van grand café de Rotonde en activiteiten. Men kan zich abonneren op de personenalarmering van Vreedenhoff, in noodgevallen wordt dan door de medewerkers van Vreedenhoff ondersteuning geboden. Daarnaast kan Vreedenhoff thuiszorg leveren

De woningen zijn eigendom van Vivare. Informatie over de seniorenwoningen kunt u verkrijgen via Vivare per telefoon 088 - 0541111 of via www.entree.nu