Wonen

Wat biedt Vreedenhoff

Vreedenhoff is misschien wel het gezelligste huis van Arnhem. Bij ons wonen vooral ouderen, maar een echte leeftijdsondergrens kennen we niet. 

Studenten in huis

Bij ons wonen mensen met diverse achtergronden, interesses, kwaliteiten en zorgvragen. Onder hen bevinden zich 5 studenten. Zo hebben wij de levendigheid van de jeugd in huis. Ze zijn altijd te porren voor een praatje en helpen mee bij (het organiseren van) activiteiten.

Echtparen wonen bij ons onder een dak

Ouderen kunnen met verschillende woon- en zorgvragen bij ons terecht. Echtparen zijn bij ons van harte welkom. Het is mogelijk om samen een tweepersoons-appartement te betrekken. Als dat niet wenselijk of haalbaar is kunt u bij ons in elk geval onder één dak wonen.

Logeren

Vreedenhoff biedt twee mogelijkheden voor logeren: voor cliënten die beschikken over een Wlz-indicatie en die normaal gesproken zorg thuis ontvangen en voor naasten (familie/vrienden) die graag tijdelijk in de nabijheid van een bewoner willen verblijven.

 

Niet meer naar elders verhuizen

Wij bieden allerlei vormen van zorg. Ons streven is dat u bij ons kunt blijven wonen, ook als uw zorgvraag verandert of toeneemt.
 
 

Blok toevoegen? Klik hier om een intro-blok aan te maken.
Nieuwe pagina-aanroep in de Lees meer-link? Maak een Info pagina aan.

Per 1 februari 2020 gaan wij samen met Innoforte

Vanaf dat moment wordt u automatisch doorverwezen naar de website van Innoforte: www.innoforte-zorg.nl.